Μαρόκο: Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια του πεντάχρονου

Μαρόκο: Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια του πεντάχρονου

Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια του πεντάχρονου Ράιαν που δεν κατάφερε τελικώς να βγει ζωντανός από το πηγάδι όπου είχε εγκλωβιστεί στο Βόρειο Μαρόκο.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πεντάχρονος Ράιαν (Rayan), που είχε παγιδευτεί επί πέντε ημέρες σε πηγάδι στο Μαρόκοανασύρθηκε τελικώς νεκρός χθες, το βράδυ του Σαββάτου, 05 Φεβρουαρίου, παρά τις ελπίδες περί διάσωσής του που είχαν δημιουργήσει οι τελευταίες κινήσεις των σωστικών συνεργείων, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί θλίψη όχι μόνο στην πατρίδα του το Μαρόκο αλλά και διεθνώς.

Ο πεντάχρονος έχασε τη ζωή του προτού οι διασώστες καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βρισκόταν. Υπενθυμίζεται πως εκείνος είχε πέσει στο βάθους 32 μέτρων πηγάδι την περασμένη Τρίτη, κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του στο χωριό Ighara. 

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του 5χρονου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα μαροκινά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν προ πέντε ημερών. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

 Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή