Ισραηλινός πρωθυπουργός: Με την Τουρκία προχωράμε «πολύ αργά»

Ισραηλινός πρωθυπουργός: Με την Τουρκία προχωράμε «πολύ αργά»

Τα πράγματα στο μέτωπο της αποκατάστασης των δεσμών με την Τουρκία προχωρούν «πολύ αργά», «σταδιακά» και «με προσοχή» από την πλευρά του Ισραήλ, λέει ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πράγματα στο μέτωπο της αποκατάστασης των δεσμών με την Τουρκία του Ερντογάν προχωρούν «πολύ αργά», «σταδιακά» και «με προσοχή» από την πλευρά του Ισραήλ. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, υπογραμμίζοντας όμως έτσι και τις ισραηλινές επιφυλάξεις απέναντι στις επιθέσεις φιλίας και επαναπροσέγγισης που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα η τουρκική πλευρά.

Μια ημέρα νωρίτερα, την περασμένη Κυριακή, η πλευρά του Ισραήλ είχε επιβεβαιώσει πως ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζογκ πρόκειται να επισκεφθεί την Άγκυρα το προσεχές διάστημα, με τον ίδιο τον Ναφτάλι Μπένετ να έρχεται ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και να διευκρινίζει δημόσια πως κάθε κίνηση του Χέρτζογκ αναφορικά με την Τουρκία γίνεται σε πλήρη συντονισμό με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Με πληροφορίες από the Jerusalem Post

  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή