Ουγγαρία – Ορμπαν: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με προσκεκλημένο τον Τραμπ

Ουγγαρία – Ορμπαν: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με προσκεκλημένο τον Τραμπ

Η πλευρά του Βίκτορ Όρμπαν κάλεσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να επισκεφθεί την Ουγγαρία εν όψει των εκλογών που πρόκειται να διεξαχθούν εκεί τον Απρίλιο.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκλογική αναμέτρηση της 3ης Απριλίου αναμένεται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, να αποτελέσει μια εξαιρετικά δύσκολη και αμφίρροπη δοκιμασία για τον Βίκτορ Όρμπαν και την παράταξη Fidesz που έχουν πλέον απέναντί τους συνασπισμένα τα κόμμα της ουγγρικής αντιπολίτευσης.

Στην προσπάθειά της να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Όρμπαν, η δεξαμενή σκέψης Centre for Fundamental Rights, που πρόσκειται στον νυν πρωθυπουργό, αποφάσισε να στείλει στον Τραμπ πρόσκληση να επισκεφθεί την Ουγγαρία μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αποδεχθεί την σχετική πρόσκληση. Εάν πάντως όντως την αποδεχθεί και ανταποκριθεί, τότε αυτό θα είναι το πρώτο γνωστό ταξίδι για τον ίδιο τον Τραμπ εκτός των αμερικανικών συνόρων έπειτα από την ήττα του στις εκλογές του 2020.

Με πληροφορίες από the Guardian  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή