Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο – Ανοίγουν και πάλι οι γέφυρες και οι δρόμοι που είχαν κλείσει προληπτικά

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο – Ανοίγουν και πάλι οι γέφυρες και οι δρόμοι που είχαν κλείσει προληπτικά

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως θα ανοίξει σύντομα τους δρόμους και τις γέφυρες που είχε κλείσει προληπτικά έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στο Λονδίνο για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι τελικά το αντικείμενο δεν είναι επικίνδυνο και πως θα ανοίξει σύντομα τους δρόμους και τις γέφυρες που είχε κλείσει.

Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία έκλεισε προληπτικά αρκετές γέφυρες κατά μήκος του Τάμεση, σε μια έκταση ενός μιλίου, για να ερευνήσει το αντικείμενο.

Οι γέφυρες που έκλεισαν είναι οι Westminster και Waterloo καθώς και οι πεζογέφυρες Hungerford και Golden Jubile, ενώ ο συναγερμός ασφαλείας προκάλεσε προσωρινά προβλήματα στις συγκοινωνίες των τρένων.

Την περασμένη εβδομάδα η Βρετανία μείωσε το επίπεδο εθνικής τρομοκρατικής απειλής από σοβαρό σε σημαντικό, που σημαίνει ότι μια επίθεση θεωρείται πιθανή αντί πολύ πιθανή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή