Ζελένσκι: Αν πέσει η Ουκρανία, θα πέσει όλη η Ευρώπη, στηρίξτε μας

Ζελένσκι: Αν πέσει η Ουκρανία, θα πέσει όλη η Ευρώπη, στηρίξτε μας

Το μήνυμα του Ουκρανού Προέδρου προβλήθηκε σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις μέσω γιγαντοοθονών που είχαν τοποθετηθεί σε πόλεις του κόσμου όπως η Πολωνία, η Γεωργία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ουγγαρία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομιλία μέσω live streaming βίντεο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντνίμιρ Ζελένσκι. «Στηρίξτε την Ουκρανία. Αν πέσει η Ουκρανία, θα πέσει όλη η Ευρώπη. Αν κερδίσουμε και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, θα είναι πράγματι μια μεγάλη νίκη για τη Δημοκρατία. Θα είναι μια νίκη για την ελευθερία», είπε στο μήνυμα του ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Το μήνυμα του Ουκρανού Προέδρου προβλήθηκε σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις μέσω γιγαντοοθονών που είχαν τοποθετηθεί σε πόλεις του κόσμου όπως η Πολωνία, η Γεωργία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ουγγαρία.

Πριν ξεκινήσει να απευθύνει το μήνυμα του, ο Πρόεδρος Ζελένσκι τήρησε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς του πολέμου. «Αν κερδίσουμε θα είναι η νίκη όλου του δημοκρατικού κόσμου, μια νίκη του φωτός πάνω στο σκοτάδι, της ελευθερίας επί της σκλαβιάς», σημείωσε.

 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή