Κρεμλίνο: Τεχνικό σφάλμα πίσω από τη διακοπή μετάδοσης της ομιλίας Πούτιν στο στάδιο Λουζνίκι

Κρεμλίνο: Τεχνικό σφάλμα πίσω από τη διακοπή μετάδοσης της ομιλίας Πούτιν στο στάδιο Λουζνίκι

Σε τεχνικό σφάλμα απέδωσε το Κρεμλίνο τη διακοπή της μετάδοσης της ομιλίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο γεμάτο από κόσμο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, κατά την εκδήλωση για την όγδοη επέτειο προσάρτησης της Κριμαίας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεχνικό σφάλμα απέδωσε το Κρεμλίνο τη διακοπή της μετάδοσης της ομιλίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο γεμάτο από κόσμο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, κατά την εκδήλωση για την όγδοη επέτειο προσάρτησης της Κριμαίας.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση ξαφνικά διέκοψε την ομιλία του Ρώσου προέδρου, ο οποίος χαιρέτισε την «ειδική επιχείρηση» -όπως την αποκαλεί η Μόσχα- στην Ουκρανία. Μετά τη διακοπή μετάδοσης της ομιλίας Πούτιν, συνεχίστηκε η προβολή πατριωτικών τραγουδιών από την εκδήλωση. Αργότερα μεταδόθηκε ολόκληρη η ομιλία.

Κατά την εκδήλωση στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων Ρώσων, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι στόχος της «ειδικής επιχείρησης» στην Ουκρανία είναι να σώσει τους ντόπιους «από το να υποφέρουν από γενοκτονία». «Ρωσία εμπρός» είπε στο πλήθος, σύμφωνα με το BBC.

_

Με πληροφορίες από Reuters, BBC

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία, 23η ημέρα εισβολής – Ολες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή