Σταϊνμάιερ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Γερμανίας και η σύζυγος του

Σταϊνμάιερ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Γερμανίας και η σύζυγος του

Ο κ. Σταϊνμάιερ και η σύζυγός του είναι πλήρως εμβολιασμένοι, παρουσιάζουν μόνο «ήπια» συμπτώματα και βρίσκονται σε απομόνωση στην προεδρική κατοικία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και η σύζυγός του Έλκε Μπουντενμπέντερ, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η προεδρία.

Ο κ. Σταϊνμάιερ και η σύζυγός του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και με την ενισχυτική δόση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, παρουσιάζουν μόνο «ήπια» συμπτώματα και βρίσκονται σε απομόνωση στην προεδρική κατοικία, ενώ στο μεταξύ έχουν ενημερωθεί σχετικά όλες οι άμεσες επαφές των τελευταίων ημερών.

Ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος, έπειτα από δύο χρόνια αυστηρού περιορισμού των δια ζώσης επαφών του, είχε τις προηγούμενες ημέρες εγκαινιάσει σειρά επισκέψεων σε περιφέρειες της Γερμανίας, όπου συναντάται με τοπικούς παράγοντες και πολίτες, ενώ την επόμενη εβδομάδα επρόκειτο να επισκεφθεί την Πολωνία. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Σταϊνμάιερ είχε μεταβεί στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου, όπου φθάνουν οι περισσότεροι Ουκρανοί πρόσφυγες, μέσω Πολωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

 Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή