Όσκαρ 2022: Ο Ζελένσκι σε συζητήσεις με την Ακαδημία για εμφάνιση στην τελετή απονομής

Όσκαρ 2022: Ο Ζελένσκι σε συζητήσεις με την Ακαδημία για εμφάνιση στην τελετή απονομής

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, για μια σύντομη εμφάνιση μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, για μια σύντομη εμφάνιση μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 (03.00 τα ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), όπως αναφέρει ο ιστότοπος New York Post.  

Τα μέλη της Ακαδημίας συζητούν ακόμα για το αν ο Ζελένσκι θα συμμετάσχει στο σόου, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το αν θα εμφανιστεί σε ζωντανή μετάδοση ή μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο. Φήμες και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι η συζήτηση επικεντρώνεται στο αν τα Όσκαρ θα πρέπει να παραμείνουν πολιτικά ουδέτερα καθώς συνεχίζεται η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Η Ακαδημία αρνήθηκε να σχολιάσει στον ιστότοπο New York Post. 

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, που θα μεταδόσει την τελετή των Όσκαρ live, λέγεται πως είναι υπέρ μιας δήλωσης του Ζελένσκι κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ωστόσο, κανένας εκπρόσωπος του δικτύου δεν απάντησε σε ερωτήματα για την πιθανή συμμετοχή του Ουκρανού προέδρου στην εκδήλωσης. 

Στο μεταξύ, πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός Μίλα Κούνις, με καταγωγή από την Ουκρανία, αναμένεται να κάνει κάποια δήλωση όσον αφορά τον πόλεμο στη γενέτειρά της, καθώς θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει μια κατηγορία Όσκαρ και να ανακοινώσει τον νικητή. Η Κούνις, μαζί με τον σύζυγό της και ηθοποιό Άστον Κούτσερ, συγκέντρωσαν πρόσφατα 35 εκατομμύρια δολάρια για υποστήριξη προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες, μέσα από διαδικτυακή καμπάνια. 

Με πληροφορίες από το New York Post 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή