Πέθανε ο τραγουδιστής των «The Wanted» Τομ Πάρκερ σε ηλικία 33 ετών

Πέθανε ο τραγουδιστής των «The Wanted» Τομ Πάρκερ σε ηλικία 33 ετών

Ο τραγουδιστής των The Wanted, Τομ Πάρκερ, πέθανε σε ηλικία 33 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού συγκροτήματος. Έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραγουδιστής των The Wanted, Τομ Πάρκερ, πέθανε σε ηλικία 33 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού συγκροτήματος. Έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο. 

Ο τραγουδιστής είπε στους θαυμαστές τον Οκτώβριο του 2020 ότι είχε όγκο που δεν ήταν εφικτό να χειρουργηθεί. 

Η σύζυγός του Κέλσι Χάρντγουικ έγραψε στο Instagram: «Οι καρδιές μας είναι σπασμένες». Και πρόσθεσε: «Ο Τομ ήταν το επίκεντρο του κόσμου μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό του χαμόγελο και την ενέργειά του. Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και υποστήριξη και ζητούμε να ενωθούμε όλοι ώστε να εξασφαλίσουμε πως το φως του Τομ θα συνεχίσει να λάμπει για τα όμορφα παιδιά του. Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, πάλεψε μέχρι τέλους. Είμαι για πάντα περήφανη». Το ζευγάρι είχε δύο μικρά παιδιά. 

Σε ανάρτηση στο Instagram, τα μέλη του συγκροτήματος έγραψαν ότι είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο και ότι ήταν στο πλευρό εκείνου και της οικογένειάς του όταν ο Πάρκερ πέθανε. 

View this post on Instagram

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)

«Οι Μαξ, Τζέι, Σίβα, Νέιθαν και όλοι στην οικογένεια των Wanted είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την τραγική και πρώιμη απώλεια του μέλους του συγκροτήματος Τομ Πάρκερ, ο οποίος πέθανε ήρεμος σήμερα το μεσημέρι περικυκλωμένος από την οικογένειά του και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Ο Τομ ήταν εκπληκτικός σύζυγος της Κέλσι, πατέρας των Αουρέλια και Μπόντι. Ήταν ο αδερφός μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια και θλίψη που αισθανόμαστε. Για πάντα στις καρδιές μας. Τομ Πάρκερ 1988 – 2022». 

Το συγκρότημα «The Wanted» δημιουργήθηκε το 2009 με τους Πάρκερ, Μαξ Τζορτζ, Σίβα Κέινσγαραν, Νέιθαν Σάικς και Τζέι ΜακΓκίνες. 

View this post on Instagram

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial)

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους είχαν δύο τραγούδια, τα «Glad You Came» και «All Time Low» στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ και άλλα οκτώ επιτυχημένα σινγκλ όπως τα «Chasing The Sun», «Heart Vacancy» «Lightning».

Με πληροφορίες από το BBC 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή