Μπρους Γουίλις: Η ανάρτηση της κόρης του στο Instagram και το «ευχαριστώ» για την αγάπη του κόσμου

Μπρους Γουίλις: Η ανάρτηση της κόρης του στο Instagram και το «ευχαριστώ» για την αγάπη του κόσμου

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ νιώθει ευγνωμοσύνη για το μεγάλο κύμα αγάπης και συμπαράστασης στον πατέρα της μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από αφασία - Η ανάρτηση στο Instagram

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ νιώθει ευγνωμοσύνη για το μεγάλο κύμα αγάπης και συμπαράστασης στον πατέρα της μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από αφασία. 

Την Τετάρτη, η Σκάουτ, οι αδερφές της Ράμερ και Ταλούλα, η σύζυγος Έμμα και η πρώην σύζυγος Ντέμι Μουρ, δημοσίευσαν μια ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι ο Γουίλις θα αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά τη διάγνωση. 

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, κάτι που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητες. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τη συνεχή αγάπη, συμπόνια και στήριξή σας», έγραψε η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία του ηθοποιού.  

Λίγο μετά την κυκλοφορία της είδησης, η Σκάουτ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram Stories για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τη στήριξη που έχει λάβει η οικογένειά της. «Πατέρα, χθες ήταν τόσο σουρεαλιστικά, το να μοιράζεσαι κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το εκλάβει ο κόσμος, υπάρχει πάντα το άγνωστο όταν μοιράζεσαι τόσο ευάλωτα νέα στον κόσμο. Ήλπιζα για κάποιου είδους αγάπης και συμπόνιας, πραγματικά δεν περίμενα ποτέ το βάθος της αγάπης που λάβαμε ως οικογένεια χθες. Η υπέροχη “έκρηξη” αγάπης που λαμβάνω αυτή τη στιγμή με συνεπαίρνει. Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε με τόση τρυφερότητα και αγάπη για τον πατέρα και ολόκληρη την οικογένειά μου». 

Μπρους Γουίλις: Η ανάρτηση της κόρης του στο Instagram και το «ευχαριστώ» για την αγάπη του κόσμου-1

Στο πλευρό της οικογένειας του Μπρους Γουίλις, στέκονται διάσημοι ηθοποιοί, συνάδερφοι και φίλοι του όπως οι Σάρα Πόλσον, Τζέιμι Αλεξάντερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ρίτα Γουίλσον κ.α. 

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε στον ιστότοπο ETonline ότι ο 67χρονος ηθοποιός προσπαθούσε να κρατήσει τα προβλήματα υγείας του εκτός δημοσιότητας. 

«Ο Μπρους δυσκολευόταν για αρκετό διάστημα. Προσπάθησε να κρατήσει τα προβλήματα υγείας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πέρυσι η κατάσταση επιδεινώθηκε. Είχε κάνει ένα πλάνο να γυρίσει μερικές ταινίες, να δουλέψει όσο μπορεί για να μπορέσει να αποσυρθεί και να φροντίσει την οικογένειά του. Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη, ακόμα περισσότερο τώρα για να φροντίσουν τον Μπρους», ανέφερε η πηγή. 

 

Με πληροφορίες από το ET online 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή