Αφγανιστάν: Αιματηρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Χεράτ

Αφγανιστάν: Αιματηρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Χεράτ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην περιφέρεια Χεράτ του δυτικού Αφγανιστάν

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην περιφέρεια Χεράτ του δυτικού Αφγανιστάν, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος Υγείας.

«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Χεράτ», δήλωσε ο Μιρβάις Τζαλάλι, γενικός γιατρός στο νοσοκομείο της Χεράτ, στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, συμπλήρωσε.

Η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε σήμερα στη συνοικία Τζεμπραχίλ της Χεράτ. Δυνάμεις ασφαλείας των Ταλιμπάν απέκλεισαν την γύρω περιοχή. Μέχρι στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Ειδήσεις σήμερα

Live: Πόλεμος στην Ουκρανία – Ολες οι εξελίξεις από την 37η μέρα εισβολής

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή