Ζαχάροβα: Διατεταγμένη προβοκάτσια από τις ΗΠΑ οι εικόνες στη Μπούτσα

Ζαχάροβα: Διατεταγμένη προβοκάτσια από τις ΗΠΑ οι εικόνες στη Μπούτσα

Διατεταγμένη από τις ΗΠΑ χαρακτήρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών την καταγραφή και δημοσιοποίηση των σκηνών στη Μπούτσα, ως μέρος ενός «σχεδίου ενοχοποίησης της Ρωσίας».

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διατεταγμένη από τις ΗΠΑ χαρακτήρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών την καταγραφή και δημοσιοποίηση των σκηνών στη Μπούτσα, «ως μέρος ενός σχεδίου ενοχοποίησης της Ρωσίας». 

«Ποιοι είναι οι αριστοτέχνες της προβοκάτσιας; Φυσικά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Ζαχάροβα υποστήριξε είπε ότι η άμεση κατακραυγή εκ μέρους της Δύσης απέναντι στις εικόνες νεκρών πολιτών υποδεικνύει ότι η όλη ιστορία ήταν τμήμα ενός σχεδίου να σπιλωθεί η φήμη της Ρωσίας.

«Σε αυτή την περίπτωση, μου φαίνεται ότι το γεγονός ότι οι δηλώσεις (κατά της Ρωσίας) έγιναν λίγα λεπτά αφότου δημοσιοποιήθηκε το υλικό αυτό, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως το προς το ποιοιοw «παρήγγειλε» αυτή την ιστορία.

Η Ζαχάροβα δεν παρέσχε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή