Γερμανία: Νεκροί εντοπίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα στο Αμβούργο

Γερμανία: Νεκροί εντοπίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα στο Αμβούργο

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με πολιτική βία. Το αντιμετωπίζουμε ως δολοφονία-αυτοκτονία βάσει αυτών που γνωρίζουμε» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκροί βρέθηκαν σήμερα ένας άνδρας και μια γυναίκα στο Αμβούργο, με εκπρόσωπο της αστυνομίας της πόλης να δηλώνει πως, όπως φαίνεται, πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας.

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με πολιτική βία», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος. «Το αντιμετωπίζουμε ως δολοφονία-αυτοκτονία βάσει αυτών που γνωρίζουμε. Η έρευνα συνεχίζεται», πρόσθεσε.

Η αστυνομία της πόλης ανέφερε σε ανάρτησή της νωρίτερα στο Twitter ότι έχει αποκλείσει κάποιους δρόμους της πόλης στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών λόγω μεγάλης ανάπτυξης αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Focus Online έγραφε ότι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξαγόταν στο Αμβούργο μετά τον εντοπισμό στον δρόμο δύο ανθρώπων που έφεραν τραύματα από σφαίρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή