ΗΠΑ: Πέρασε πάνω από γυναίκα με το τζιπ του γιατί τον κατέγραφε μετά από τροχαίο (βίντεο)

ΗΠΑ: Πέρασε πάνω από γυναίκα με το τζιπ του γιατί τον κατέγραφε μετά από τροχαίο (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει τον 56χρονο να χτυπάει και να περνάει πάνω από την 23χρονη πολλές φορές

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 23χρονης γυναίκας κατηγορείται ένας 56χρονος στις ΗΠΑ, καθώς την χτύπησε επανελλημμένα με το αυτοκίνητό του, ενώ εκείνη κινούνταν πεζή.

Σύμφωνα με το New York Post όλα συνέβησαν την Τετάρτη στην πόλη Ελίζαμπεθ , στην Πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ, όταν ο 56χρονος Βίνσεντ Ζαν και η 23χρονη ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα. Ο Ζαν προσπάθησε να διαφύγει από τον τόπο του ατυχήματος με τη νεαρή γυναίκα να τον ακολουθεί προσπαθώντας να τραβήξει φωτογραφίες με τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Εκείνος όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει ακολούθησε τη γυναίκα και έπεσε πάνω της με το ασημί τζιπ του. Μάλιστα δεν αρκέστηκε σε ένα χτύπημα, αφού στη συνέχεια έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της ενώ εκείνη βρισκόταν στο έδαφος, παρά τις φωνές των περαστικών που μάταια τον καλούσαν να σταματήσει.

Ο άνδρας διέφυγε από το σημείο και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν να κάθεται μόνος του μέσα στο τζιπ. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες:

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή