Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Λονδίνο προσθέτει 26 ονόματα Ρώσων και ρωσικών εταιρειών στη λίστα με τις κυρώσεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Λονδίνο προσθέτει 26 ονόματα Ρώσων και ρωσικών εταιρειών στη λίστα με τις κυρώσεις

Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσέθεσαν σήμερα 26 νέα ονόματα στον κατάλογο με τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στη Ρωσία ως αντίποινα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πρόκειται, κυρίως, για Ρώσους στρατιωτικούς και για στελέχη της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσέθεσαν σήμερα άλλα 26 νέα ονόματα στον κατάλογο με τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στη Ρωσία ως αντίποινα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πρόκειται, κυρίως, για Ρώσους στρατιωτικούς.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη επιβάλει εκατοντάδες κυρώσεις (πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, ταξιδιωτικές απαγορεύσεις κ.ά.) σε επιφανείς Ρώσους δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μεταξύ αυτών τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στον επικαιροποιημένο κατάλογο των βρετανικών κυρώσεων, που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης, βρίσκονται: ο στρατηγός του ρωσικού στρατού Νικολάι Μπογκντανόφσκι που είναι και ο πρώτος υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου, η εταιρεία Military Industrial Company και ο βιομηχανικός όμιλος Promtech-Dubna.

Σημειώνεται πως ο Βρετανός πρόεδρος Μπόρις Τζόνσον πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στην Ινδία. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή