Μπίλι Άιλις: Οικοδέσποινα σε σεμινάριο για το κλίμα μαζί με τον Φινέας

Μπίλι Άιλις: Οικοδέσποινα σε σεμινάριο για το κλίμα μαζί με τον Φινέας

Το εξαήμερο σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και θα λέγεται «Overheated»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Πέρα από το να δείχνει μαζί με τον αδερφό της Φινέας τον ποπ δρομο τα τελευταία χρόνια, η Μπίλι Άιλις φροντίζει να ακολουθεί κι αυτή με τη σειρά της έναν άλλο δρόμο, αυτόν που σέβεται το περιβάλλον και τις ανάγκες του πλανήτη. 

Αυτό έρχεται να υπογραμμίζει συχνά-πυκνά η 20χρονη ποπ σταρ (που είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια είναι βίγκαν), με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εμφάνισή της στο φετινό Met Gala, για το οποίο επέλεξε να φορέσει μία Gucci τουαλέτα με κορσέ, σχεδιασμένη από τον Αλεσάντρο Μισέλ με 100% upcycled υλικά.

Με το βλέμμα στραμμένο προς αυτή την κατεύθυνση, η Άιλις ανακοίνωσε τώρα ένα σεμινάριο για το κλίμα που θα διεξαχθεί στις 10, 11, 12, 16, 25 και 26 Ιουνίου στο O2 Arena στο Λονδίνο. 

Το εξαήμερο φεστιβάλ λέγεται «Overheated» και πήρε φυσικά το όνομά του από το ομώνυμο κομμάτι της Μπίλι Άιλις από τον τελευταίο δίσκο της «Happier Than Ever». Σε αυτό, η μουσικός θα εκτελέσει χρέη οικοδέσποινας μαζί με τον αδερφό της Φινέας και θα παρελάσει πλήθος συμμετεχόντων όπως η Βίβιεν Γουέστγουντ, η Girl In Red, ο Yungblood, μεταξύ άλλων. 

Στο σεμινάριο θα περιλαμβάνονται live sessions, ομιλίες, workshops και πάνελ γύρω από θέματα όπως οι πράσινες πρακτικές στη μουσική, η βιώσιμη μόδα καθώς και η διατροφή. 

 

Με πληροφορίες από το Pitchfork.