Ισραήλ: Συνελήφθησαν οι δύο Παλαιστίνιοι δράστες της επίθεσης στην Ελάντ

Ισραήλ: Συνελήφθησαν οι δύο Παλαιστίνιοι δράστες της επίθεσης στην Ελάντ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν οι δύο Παλαιστίνιοι δράστες της επίθεσης που σημειώθηκαν την Πέμπτη στην Ελάντ, στο κεντρικό Ισραήλ, από την οποία σκοτώθηκαν τρεις Ισραηλινοί, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. 

«Οι δύο τρομοκράτες που δολοφόνησαν τρεις Ισραηλινούς πολίτες στη φονική επίθεση στην πόλη Ελάντ συνελήφθησαν», επεσήμαναν η ισραηλινή αστυνομία, ο στρατός και η Σιν Μπετ (η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) σε κοινή τους ανακοίνωση. 

Οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση αναζητώντας τους δύο δράστες της επίθεσης που εξαπολύθηκε την ημέρα που γιορταζόταν η 74η επέτειος από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, κατά την οποία οι δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια εναντίον περαστικών σε ένα πάρκο.

Οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ως ο Άσαντ Γιούσεφ αλ Ραφάι 19 ετών και ο Σόμπχι Ίμεντ Αμπού Σουκέιρ 20 ετών. Εντοπίστηκαν στην Ελάντ.

Αυτή η έκτη αντιισραηλινή επίθεση από τις 22 Μαρτίου σημειώθηκε στην Ελάντ, μια πόλη με περίπου 50.000 κατοίκους, πολλοί από τους οποίους υπερορθόδοξοι, κοντά στο Τελ Αβίβ. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή