Έλον Μασκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα»

Έλον Μασκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα»

Αυτό το tweet έκανε το «αφεντικό» του Twitter και τα ερωτηματικά είναι πολλά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη -και σχεδόν σίγουρα, ούτε η τελευταία φορά- που ο Έλον Μασκ και ιδιοκτήτης πλέον και του Twitter κάνει κάποιο αμφιλεγόμενο tweet που αναπαράγεται κάνοντας το ίντερνετ είτε να παραληρεί είτε να προσπαθεί να δώσει ερμηνείες. 

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο δισεκατομμυριούχος έκανε έναν…αποχαιρετισμό με το τελευταίο του tweet, γράφοντας:

«Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα». 

Πριν από αυτό το tweet, ο Μασκ είχε υποστηρίξει πως ο Ντμίτρι Ρογκοζίν και πρόεδρος του Roscosmos, δηλαδή, της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, έδωσε λάθος πληροφορίες στα ρωσικά ΜΜΕ για τον ίδιο. 

O μεγιστάνας κατηγορείται, πάλι, από τον Ρογκοζίν ότι προσπάθησε να παρέχει ίντερνετ στην Ουκρανία.

Ο Μασκ χρησιμοποιεί το Starlink το οποίο, με περισσότερα από 2.000 δορυφορικά πιάτα έχει σκοπό να προσφέρει συνδεσιμότητα, με μεγάλη την παρουσία του στην περιοχή της Ουκρανίας ώστε να κάνει διαθέσιμο ίντερνετ κατά τη διάρκεια του πολέμου. 

Έτσι, ο Ρογκοζίν κατηγόρησε τον Μασκ ότι πρόσφερε τις υπηρεσίες του Starlink «στις φασιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία με εξοπλισμό στρατιωτικής επικοινωνίας». «Πρέπει να απαντήσεις σαν ενήλικας, Έλον, όσο κι αν κάνεις το κορόιδο», έγραψε επίσης ο πρόεδρος του Roscosmos. 

Πάντως, ό,τι και να εννοεί ο Έλον Μασκ με το τελευταίο «αποχαιρετιστήριο» tweet του, το σίγουρο είναι πως δεν άρεσε καθόλου στη μητέρα του, Μάγιε Μασκ, που καθόλου αστείο δεν το βρήκε:

Με πληροφορίες από την Daily Mail.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή