Τι κάνει η Πάρις Χίλτον στον Λευκό Οίκο;

Τι κάνει η Πάρις Χίλτον στον Λευκό Οίκο;

Η celebrity βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να συζητήσει για τη νομοθεσία προστασίας παιδιών από κακοποίηση

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πάρις Χίλτον δεν έχει κρύψει το ιστορικό της αναφορικά με την κακοποίηση. Συγκεκριμένα, στο ντοκιμαντέρ «This Is Paris» του 2020, η διάσημη κληρονόμος αποκάλυψε πως υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Provo Canyon School, οικοτροφείο στη Γιούτα για προβληματικούς εφήβους.

Τώρα η Χίλτον φέρνει και πάλι το θέμα της κακοποίησης στο τραπέζι, αυτή τη φορά, πίσω από την πόρτα του Λευκού Οίκου. 

Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα συναντήθηκε, λοιπόν, με αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο και σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις επαφές εξέφρασε την ικανοποίησή της που η αμερικανική κυβέρνηση δεσμεύεται να αγωνιστεί για τα δικαιώματα όλων.

Η Πάρις Χίλτον υποστηρίζει την υιοθέτηση ομοσπονδιακού νόμου που θα διασφαλίζει την προστασία από κακοποίηση και παραμέληση νέων που διαμένουν σε δομές φροντίδας.

Η επίσκεψη αυτή της Πάρις Χίλτον εντάσσεται στις προσπάθειές της για τη βελτίωση της προστασίας των νέων σε προγράμματα και δομές υγειονομικής περίθαλψης, στις οποίες παρέχεται θεραπεία για αποτοξίνωση από χρήση ουσιών, για ψυχικές ασθένειες ή προβλήματα συμπεριφοράς, όπως επιβεβαίωσαν και αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου.

Η Πάρις Χίλτον συναντήθηκε με τους υπεύθυνους των πολιτικών στο συγκεκριμένο τομέα και μαζί με άλλους που έχουν κακοποιητική συμπεριφορά μοιράστηκαν τις δυνατές ιστορίες τους και συζήτησαν θέματα σχετικά με την προστασία των νέων στην Αμερική.

 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή