Κρις Ροκ για Γουίλ Σμιθ: «Όποιος λέει ότι τα λόγια πληγώνουν, δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο»

Κρις Ροκ για Γουίλ Σμιθ: «Όποιος λέει ότι τα λόγια πληγώνουν, δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο»

Ο Κρις Ροκ «άνοιξε» το πρώτο stand-up σόου του στη Βρετανία μετά τη φετινή απονομή τελετής των Όσκαρ, με ένα αστείο σχόλιο σχετικά με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ σε εκείνον σε ζωντανή μετάδοση στη σκηνή

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κρις Ροκ «άνοιξε» το πρώτο stand-up σόου του στη Βρετανία μετά τη φετινή απονομή τελετής των Όσκαρ, με ένα αστείο σχόλιο σχετικά με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ σε εκείνον σε ζωντανή μετάδοση στη σκηνή.    

Έξι εβδομάδες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των φετινών Όσκαρ, ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπήσει τον Αμερικανό κωμικό και ηθοποιό, όταν ο δεύτερος σχολίασε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Σμιθ Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Η Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία. 

Σύμφωνα με έναν μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, όταν έφτασε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, ο Ροκ είπε: «Είμαι εντάξει, αν αναρωτιέται κανείς. Η ακοή μου έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό και προσπαθώ να κάνω ένα αξιοπρεπές σόου». 

Εξηγώντας ότι δεν είχε την πρόθεση να αφιερώσει περισσότερο χρόνο από το σόου στο περιστατικό, ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι περιμένουν να μιλήσω για αυτές τις ανοησίες, δεν θα το κάνω τώρα, θα φτάσω όμως σε αυτό (το σημείο) κάποια στιγμή. Στο Netflix». 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο κωμικός έκανε ακόμα μια αναφορά στο περιστατικό, καθώς μιλούσε για το πόσο εύκολα παρεξηγούνται οι άνθρωποι, λέγοντας: «Όποιος λέει ότι “τα λόγια πληγώνουν” δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο». 

Μετά το συμβάν τον Μάρτιο στα Όσκαρ, ο Σμιθ απολογήθηκε και παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας την 1η Απριλίου 2022. Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία απέκλεισε τον ηθοποιό από τις τελετές απονομής των Όσκαρ των επόμενων 10 χρόνων. 

Η μητέρα του Ροκ, Ρόουζ, είπε πρόσφατα πως ένιωσε σαν να χτύπησε ο Σμιθ την ίδια. «Όταν πληγώνεις το παιδί μου, πληγώνεις κι εμένα», είπε. 

Με πληροφορίες από τo Independent 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή