Εύα Γκριν υπέρ Τζόνι Ντεπ: «Το καλό όνομα και η υπέροχη καρδιά του θα αποκαλυφθούν στον κόσμο»

Εύα Γκριν υπέρ Τζόνι Ντεπ: «Το καλό όνομα και η υπέροχη καρδιά του θα αποκαλυφθούν στον κόσμο»

Η Εύα Γκριν έδειξε ότι υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ εν μέσω της δίκης του για συκοφαντική δυσφίμηση κατά της πρώην συζύγου του και ηθοποιού Άμπερ Χερντ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εύα Γκριν έδειξε ότι υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ εν μέσω της δίκης του για συκοφαντική δυσφίμηση κατά της πρώην συζύγου του και ηθοποιού Άμπερ Χερντ.

Η Γκριν και ο Ντεπ συμπρωταγωνίστησαν στο δραματικό θρίλερ – κωμωδία φαντασίας του Τιμ Μπέρτον «Dark Shadows» από το 2012, μια μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σαπουνόπερας. Ο Ντεπ κατέθεσε αγωγή ύψους 50 εκατ. δολαρίων κατά της Χερντ για το άρθρο της στην Washington Post, όπου έκανε αναφορές σε κακοποίηση που υπέστη χωρίς όμως να κατονομάσει τον Ντεπ. 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τζόνι θα αναδυθεί με το καλό του όνομα και την υπέροχη καρδιά που έχει, τα οποία θα αποκαλυφθούν στον κόσμο και η ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ για εκείνον και την οικογένειά του», έγραψε η Γκριν στο Instagram. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία των Γκριν και Ντεπ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «Dark Shadows». 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Green Web (@evagreenweb)

Η Γκριν είναι μια από τους πολλούς ηθοποιούς που έχουν εκφράσει δημόσια τη στήριξή τους για τον Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία λαμβάνει χώρα στη Βιρτζίνια από τις 11 Απριλίου. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή