Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση

Η τελική απόφαση στη δικαστική μάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ αναμένεται το νωρίτερο την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, οπότε ξεκινά και πάλι να συνεδριάζει το σώμα των ενόρκων, ή αργότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δίκη Ντεπ – Χερντ που είχε ξεκινήσει στις 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.  

Όσο για την τελική απόφαση, εκείνη αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, και έπειτα, οπότε ξεκινά να συνεδριάζει και πάλι το επταμελές σώμα των ενόρκων.

Σημειώνεται πως η ερχόμενη Δευτέρα, 30 Μαϊου, είναι δημόσια αργία στις ΗΠΑ (Memorial Day).

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση-1
(Michael Reynolds/Pool Photo via AP)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του ηθοποιό Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολάρια, για ένα άρθρο που εκείνη είχε δημοσιεύσει με την υπογραφή της το 2018 στην Washington Post, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Η Άμπερ Χερντ, από την πλευρά της, προχώρησε εν συνεχεία και εκείνη σε μήνυση κατά του Ντεπ, ζητώντας ως αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια, έπειτα από δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρου του Αμερικανού ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.  

 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή