Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ «σπάει» τη σιωπή της για το χαστούκι στα Όσκαρ: «Ελπίζω να συμφιλιωθούν» (βίντεο)

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ «σπάει» τη σιωπή της για το χαστούκι στα Όσκαρ: «Ελπίζω να συμφιλιωθούν» (βίντεο)

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό που ακόμα συζητά το Χόλιγουντ, στη διαδικτυακή εκπομπή της «Red Table Talk» που προβάλλεται στο Facebook

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με το χαστούκι του συζύγου της Γουίλ Σμιθ στον Αμερικανό κωμικό Κρις Ροκ, κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ

Η ηθοποιός αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο περιστατικό που ακόμα συζητά το Χόλιγουντ, στη διαδικτυακή εκπομπή της «Red Table Talk» που προβάλλεται στο Facebook. Νωρίτερα, η Πίνκετ Σμιθ σχολίασε τα γεγονότα με ένα meme που έγραφε: «Αυτή είναι μια περίοδος για “θεραπεία”. Κι εγώ είμαι έτοιμη». 

Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην αλωπεκία. Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκησε τον Ροκ στη σκηνή της απονομής Όσκαρ επειδή ο δεύτερος έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σχετικά με το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ Σμιθ, αποτέλεσμα της ασθένειάς της. 

«Αυτό είναι ένα αληθινά σημαντικό επεισόδιο σχετικά με την αλωπεκία. Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχω περάσει με την υγεία μου και αυτό που συνέβη στα Όσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους. Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή για να δώσω σε όσους πάσχουν από αλωπεκία, την ευκαιρία να μιλήσουν για το πως είναι να ζουν με αυτή την κατάσταση και επιπλέον να ενημερώσω για το τι είναι πραγματικά η αλωπεκία», είπε η ηθοποιός. 

Και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά τη βραδιά των Όσκαρ, η μεγαλύτερη ελπίδα μου είναι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άνδρες να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να συμφιλιωθούν. Χρειαζόμαστε και τους δύο. Και τους χρειαζόμαστε όσο ποτέ. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια και αυτό είναι να συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε αυτό που λέγεται ζωή, μαζί. Σας ευχαριστώ για την ακρόαση». 

Λίγες ημέρες μετά το χαστούκι, η Ακαδημία ανακοίνωσε την αποβολή του Σμιθ από τα Όσκαρ και τις εκδηλώσεις γύρω από αυτά, για τα επόμενα 10 χρόνια. Λίγο νωρίτερα, ο Σμιθ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Ακαδημία: «Οι πράξεις μου στην 94η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας ήταν σοκαριστικές, επώδυνες και ασυγχώρητες», είπε σε δήλωσή του.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή