«Obi-Wan Kenobi»: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ καταδικάζει τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον συναδέλφου του

«Obi-Wan Kenobi»: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ καταδικάζει τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον συναδέλφου του

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ υποστήριξε δημόσια τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Obi-Wan Kenobi» Μόουζες Ίνγκραμ, όταν η δεύτερη δέχθηκε ρατσιστικά και κακόβουλα σχόλια από θαυμαστές του «Star Wars», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ υποστήριξε δημόσια τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Obi-Wan Kenobi» Μόουζες Ίνγκραμ, όταν η δεύτερη δέχθηκε ρατσιστικά και κακόβουλα σχόλια από θαυμαστές του «Star Wars», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος στη μίνι σειρά της Disney+ επιστρέφει στον ρόλο του δημοφιλούς Τζεντάι, κοινοποίησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της σειράς στο Twitter, στηρίζωντας την Ίνγκραμ. 

Στην αρχή, ο ΜακΓκρέγκορ ευχαριστεί τους θαυμαστές που έκαναν την πρεμιέρα του «Obi-Wan Kenobi» να φτάσει στην κορυφή με σειρές της Disney+. 

«Βλέπετε τι μπορεί να κάνει αυτή η οικογένεια όταν όλοι συνεργαζόμαστε. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι θαυμαστές, έχουν αποφασίσει να επιτεθούν διαδικτυακά στη Μόουζες Ίνγκραμ και της στέλνουν τα πιο φρικτά, ρατσιστικά μηνύματα. Άκουσα μερικά από αυτά αυτό το πρωί και “έσπασε” η καρδιά μου», είπε ο ηθοποιός. 

Ο Μακ Γκρέγκορ επαινεί την Ίνγκραμ ως «μια σπουδαία ηθοποιό» και «σπουδαία γυναίκα», χαρακτιρίζοντάς την «εκπληκτική» στη σειρά στο ρόλο της αδίστακτης και φιλόδοξης Reva. 

«Δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα για να σταματήσει αυτό το μίσος. Πιστεύω ότι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο είναι το συναίσθημα ότι πρέπει να σιωπήσω και να το αντέξω. Και δεν είναι στον χαρακτήρα μου», είπε η Ίνγκραμ στο Instagram.  

Ο επίσημος λογαριασμός του Star Wars στο Twitter υπερασπίστηκε την πρωταγωνίστρια, γράφοντας: «Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε την Μόουζες Ίνγκραμ στην οικογένεια του Star Wars και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξετυλίγεται η ιστορία της Reva. Αν κάποιος σκοπεύει να την κάνει να νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ανεπιθύμητη, ένα έχουμε να πούμε μόνο: αντιστεκόμαστε».  

Με πληροφορίες από το Entertainment Weekly 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή