Βασίλισσα Ελισάβετ: Για τσάι και σάντουϊτς από μαρμελάδα με τον Πάντινγκτον (βίντεο)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Για τσάι και σάντουϊτς από μαρμελάδα με τον Πάντινγκτον (βίντεο)

Ο Πάντινγκτον μοιράστηκε την οθόνη με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', στο πλαίσιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Paddington 3» αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στο 2022, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο οι θαυμαστές του αρκουδιού από το Περού παρακολούθησαν κάτι που δεν έχουν ξαναδεί. Ο Πάντινγκτον μοιράστηκε την οθόνη με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Η Αυτού Μεγαλειότης γιόρτασε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τα 70 χρόνια στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου (Πλατινένιο Ιωβηλαίο) και οι εορτασμοί – που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή – περιλάμβαναν και μια μεγάλη συναυλία σε εξωτερικό χώρο με τους Έλτον Τζον, Νταϊάνα Ρος, Queen με τον Άνταμ Λάμπερτ, Ροντ Στιούαρτ, Αλίσια Κις και Χανς Ζίμμερ

Λίγο πριν τη συναυλία, προβλήθηκε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο με πρωταγωνιστές τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ και το αρκουδάκι να πίνουν τσάι. Στο φιλμ μικρού μήκους, η αρκούδα (στη φωνή ακούγεται ο Μπεν Γουίσοου, όπως και στις ταινίες) προσφέρει στη βασίλισσα ένα σάντουϊτς μαρμελάδας, πριν η ίδια αποκαλύψει ότι έχει πάντα ένα μέσα στην τσάντα της. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Πάντινγκτον να εύχεται στη βασίλισσα «Χαρούμενο Ιωβηλαίο» («Happy Jubilee») και να την ευχαριστεί για την υπηρεσία της στο έθνος. 

«Η Αυτού Μεγαλειότης είναι γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ που έχει οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στο αποψινό σκετς. Υπήρχε ενδιαφέρον στην κινηματογράφηση και τη διαδικασία του animation και η ευκαιρία του να προσκαλείς μια δημοφιλή αρκούδα για τσάι, ήταν κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό. Ενώ η βασίλισσα δεν μπορεί να παραβρεθεί στη συναυλία, ήταν πολύ ενθουσιασμένη που οι άνθρωποι καταλάβαιναν πόσο πολύ αυτό σήμαινε για εκείνη και όλοι όσοι παρακολούθησαν, πέρασαν πολύ καλά», δήλωσε σε ανακοίνωση το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Το Studiocanal, η εταιρεία πίσω από τις ταινίες «Paddington», ανέφερε – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωση. «Είναι σπουδαία τιμή και προνόμιο για όλους στο Studiocanal να μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτή τη σπουδαία στιγμή. Ένα ταιριαστό αφιέρωμα στην Αυτού Μεγαλειότητα καθώς η Βρετανία γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Τα γυρίσματα με τη βασίλισσα και τον Πάντινγκτον στο Παλάτι είναι μια ανάμνηση που όλοι λατρεύουμε». 

Με πληροφορίες από το IndieWire 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή