Μεξικό: Κατάρρευση γέφυρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της – Πάνω από 20 τραυματίες (βίντεο)

Μεξικό: Κατάρρευση γέφυρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της – Πάνω από 20 τραυματίες (βίντεο)

Στους τραυματίες συγκαταλέγονται ο δήμαρχος Χοσέ Λουίς Ουριόστεγι, η σύζυγός του Λους Μαρία Σαγάλ, προσκεκλημένοι και κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν για την τελετή των εγκαινίων της κρεμαστής γέφυρας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Τρίτη στο Μεξικό όταν, κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων κρεμαστής πεζογέφυρας, αυτή κατέρρευσε. 

Στους τραυματίες συγκαταλέγονται ο δήμαρχος Χοσέ Λουίς Ουριόστεγι, η σύζυγός του Λους Μαρία Σαγάλ, προσκεκλημένοι και κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν για την τελετή των εγκαινίων της κρεμαστής γέφυρας.

Το ατύχημα μεταδόθηκε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Βίντεο κατέγραψε τους προσκεκλημένους να πέφτουν από ύψος σχεδόν δύο μέτρων, καθώς το ξύλινο πάτωμα της πεζογέφυρας υποχώρησε.

«Έχουμε τουλάχιστον 25 τραυματίες», είπε ο Σαμουέλ Σοτέλο, τοπικός αξιωματούχος, στο τηλεοπτικό δίκτυο Milenio. «Δύο εισήχθησαν σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα», διευκρίνισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή