«Μπορούμε να τον αφήσουμε σε ακατοίκητο νησί;» – Υπογραφές για να μην επιστρέψει ο Κόρντεν στη Βρετανία

«Μπορούμε να τον αφήσουμε σε ακατοίκητο νησί;» – Υπογραφές για να μην επιστρέψει ο Κόρντεν στη Βρετανία

Από την ημέρα της ανακοίνωσης, η εταιρεία παραγωγής του Κόρντεν έχει επιβεβαιώσει ότι το επόμενό του βήμα είναι να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αίτηση για να μην επιστρέψει ο Τζέιμς Κόρντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο Ίντερνετ.

Η αίτηση, που ξεκίνησε από έναν χρήστη με το όνομα «Graham Stoner», στοχεύει να κρατήσει τον Βρετανό παρουσιαστή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχυριζόμενη ότι η Βρετανία είχε ήδη πολλά να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

«Πριν από οκτώ χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν έφυγε από την Αγγλία για την Αμερική με σκοπό να εργαστεί στην εκπομπή “The Late Late Show”. Από τότε, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τον αντίκτυπο της κυβέρνησης Τόρι, το Brexit και την πανδημία του κορωνοϊού. Αλλά καθ’όλη τη διάρκεια υπήρχε αυτός ο φάρος ελπίδας…(η απουσία) του Τζέιμς Κόρντεν.

Αλλά τώρα αποχωρεί από το The Late Late Show και επιστρέφει στα βρετανικά μας “βοσκοτόπια”. Σας ικετεύω, λοιπόν, αν είναι να ασχοληθείτε με ένα πράγμα σήμερα, σας παρακαλώ να υπογράψετε αυτή την αίτηση. Αν πράγματι θα πρέπει να επιστρέψει στη Βρετανία, μπορούμε να τον αφήσουμε σε κάποιο μικρό ακατοίκητο νησί στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας;», γράφει η αίτηση.

Την αίτηση έχουν ήδη υπογράψει δεκάδες Βρετανοί.

Ο Κόρντεν αναμένεται να αποχωρήσει από παρουσιαστής του «The Late Late Show» την άνοιξη του 2023. Ο ηθοποιός – παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφασή του τον περασμένο Απρίλιο.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως οικοδεσπότης του σόου. Όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι, πάντα θα ήταν ένα ταξίδι, μια περιπέτεια. Ποτέ δεν το σκεφτόμουν ως τον τελευταίο μου προορισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την ημέρα της ανακοίνωσης, η εταιρεία παραγωγής του Κόρντεν έχει επιβεβαιώσει ότι το επόμενό του βήμα είναι να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρόλο που ακόμα δεν αποκαλύπτει ποιο θα είναι το επόμενό του πρότζεκτ.

Ωστόσο, με αυτή την αίτηση δεν είναι η πρώτη φορά που το Ίντερνετ έχει πάει κόντρα στον Κόρντεν. Το 2021, ακόμα μια αίτηση είχε δημιουργηθεί, αλλά αυτή τη φορά για να μην συμμετάσχει στην κινηματογραφική εκδοχή του μιούζικαλ «Wicked». Την αίτηση υπέγραψαν 108,000 άνθρωποι.

Με πληροφορίες από το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT