NATO: Επικοινωνία Στόλτενμπεργκ – Ερντογάν για Φινλανδία και Σουηδία

NATO: Επικοινωνία Στόλτενμπεργκ – Ερντογάν για Φινλανδία και Σουηδία

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε σήμερα επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Συμμαχία, στην οποία η Άγκυρα θέτει εμπόδια.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε σήμερα επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με θέμα την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Συμμαχία, στην οποία η Άγκυρα θέτει εμπόδια.

«Καλή επικοινωνία με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της πολύτιμης συμμάχου μας, Τουρκίας, για να συζητήσουμε τις αιτήσεις της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας στις Βρυξέλλες και στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ σε ανάρτησή του στο twitter, ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή