Μασκ: «Ασυνήθιστη σιγή» στο Twitter

Μασκ: «Ασυνήθιστη σιγή» στο Twitter

Η τελευταία ανάρτηση του πολυδισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ στο twitter ήταν πίσω στις 21 Ιουνίου, πριν από δέκα ημέρες. Για «ασυνήθιστη σιγή» κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ημερολόγιο μπορεί να δείχνει 1η Ιουλίου, αλλά το τελευταίο τιτίβισμα του πολυδισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ στο twitter ήταν πίσω στις 21 Ιουνίου, πριν από δέκα ημέρες.

«Ο Μασκ δεν έχει tweetάρει από τις 21 Ιουνίου… Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος αδράνειας για τον ίδιο στο twitter τους τελευταίους τουλάχιστον δέκα μήνες», σημειώνουν οι συντάκτες του αμερικανικού Quartz, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ασυνήθιστα μακρά» αυτήν την περίοδο σιωπής του Μασκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μιλάμε για έναν επιχειρηματία με πάνω από 100 εκατομμύρια ακολούθους στο twitter, ο οποίος ξεχωρίζει παράλληλα και ως φανατικός χρήστης του εν λόγω κοινωνικού δικτύου το οποίο έχει άλλωστε κάνει και προσφορά για να αγοράσει.

Με πληροφορίες από Quartz

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή