Technoblade: «Έφυγε» σε ηλικία 23 ετών o ΥοuTuber, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Technoblade: «Έφυγε» σε ηλικία 23 ετών o ΥοuTuber, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Είχε διαγνωστεί με ένα σπάνιο είδος καρκίνου. Με ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε μετά θάνατον, αποχαιρέτησε τους θαυμαστές του.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν αγαπητός στη νεολαία (και όχι μόνο), με τους fans του να τον αποκαλούν «βασιλιά του Minecraft». O ΥοuTuber με το ψευδώνυμο Technoblade άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 23 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Το «αντίο» του στους 10 εκατομμύρια followers του το είχε ετοιμάσει ο ίδιος. Η οικογένειά του ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο «so long nerds» (σε ελεύθερη μετάφραση, «τα λέμε σπασίκλες») επιβεβαιώνοντας τον τραγικό χαμό του.

Στο βίντεο, ο πατέρας του νεαρού Άλεξ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, διάβασε ένα μήνυμα του διάσημου YouTuber, αποκαλώντας τον «το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε να έχει κάποιος».

«Γεια σε όλους, Technoblade εδώ. Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, τότε είμαι νεκρός. Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθούσατε τόσα χρόνια. Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα κάθε φορά να είμαι πάλι ο Technoblade καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο διαδικτυακός σταρ, ο οποίος έγινε διάσημος παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι, το Minecraft.

Τον Αύγουστο του 2021, είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με ένα σπάνιο είδους καρκίνου, το σάρκωμα, που επηρεάζει τα οστά και τους μαλακούς ιστούς.

Όπως είχε αποκαλύψει, αρχικά νόμιζε ότι είχε πόνους στα χέρια από το πολύ gaming. Τελικά αφού το χέρι του πρήστηκε, πήγε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με καρκίνο.

Είχε περάσει από χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και είχε κάνει εγχείρηση διάσωσης άκρων, καθώς είχε αναπτύξει έναν επίπονο όγκο στο δεξί του χέρι.

Με πληροφορίες από BBC

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή