Βρετανία: Αθώος δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Βρετανία: Αθώος δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Ο 62χρονος -δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ - ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο Όλντ Μπέιλι (Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο) του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης για να παραστεί στην ακρόαση υπό την επίβλεψη του δικαστή Μαρκ Ουόλ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθώος και για τις πέντε κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετωπίζει δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι σε δεύτερη ακρόαση σε λιγότερο από ένα μήνα σε βρετανικό δικαστήριο. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει απόφαση πριν το 2023. 

Ο 62χρονος -δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ – ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο Όλντ Μπέιλι (Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο) του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης για να παραστεί στην ακρόαση υπό την επίβλεψη του δικαστή Μαρκ Ουόλ. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Hollywood Reporter, το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο στο δικαστήριο ήταν η ημερομηνία της δίκης, με αυτήν να ορίζεται τελικά στις 6 Ιουνίου του 2023. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες. 

Όπως και στην πρώτη ακρόαση στις 16 Ιουνίου στη Βρετανία, ο ηθοποιός εμφανίστηκε ντυμένος με μπλε κοστούμι ενώ έξω από το δικαστήριο υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων οι οποίοι είχαν φτάσει νωρίτερα για να διεκδικήσουν μια θέση μέσα στη δικαστική αίθουσα. 

Στο τέλος Μαΐου, η Εισαγγελεία είπε ότι υπήρχε μια καταγγελία για «πρόκληση ενός ατόμου να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση». 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή