Airbnb: Διαθέσιμo προς ενοικίαση σπίτι από την ταινία «Ο Νονός»

Airbnb: Διαθέσιμo προς ενοικίαση σπίτι από την ταινία «Ο Νονός»

Η κατοικία αρχιτεκτονικής Τυδώρ, με έξι μπάνια με πέντε υπνοδωμάτια χτίστηκε το 1930 και έχει όλη τη γοητεία εκείνης της εποχής σε συνδυασμό με πολλές σύγχρονες ανέσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάζοντας την 50η επέτειο από την πρώτη προβολή της ταινίας «The Godfather» (Ο Νονός), η Airbnb προσφέρει στους θαυμαστές της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς την ευκαιρία να διαμείνουν στην έπαυλη στο Στάτεν Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη που χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά πλάνα του φιλμ του 1972.

Η κατοικία αρχιτεκτονικής Τυδώρ, με έξι μπάνια με πέντε υπνοδωμάτια χτίστηκε το 1930 και έχει όλη τη γοητεία εκείνης της εποχής σε συνδυασμό με πολλές σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαμονή.

Η έπαυλη 580 τ.μ. διαθέτει επίσης έναν χώρο γραφείου που θα κάνει όσους επιλέξουν να περάσουν χρόνο σε αυτό να νιώσουν σαν μέλος της οικογένειας Κορλεόνε. Επιπλέον έχει επαγγελματικών προδιαγραφών κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη παμπ στο υπόγειο, αίθουσα παιχνιδιών και ένα πλήρες γυμναστήριο.

Στο εσωτερικό, οι επισκέπτες θα βρουν ένα μεγάλο σαλόνι με πολυτελή δερμάτινα έπιπλα, δοκάρια από σκούρο ξύλο, ένα τζάκι για τις ψυχρές νύχτες και μια τεράστια τηλεόραση ιδανική για την προβολή των ταινιών της σειράς κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Υπάρχει ένα ακόμη σαλόνι με σκακιέρα έτοιμη για παιχνίδι.

Στους εξωτερικούς χώρους της έπαυλης περιλαμβάνονται πισίνα με θαλασσινό νερό, σπιτάκι, υπαίθριο τζάκι και υπαίθριο φούρνο για πίτσα.

Την κατοικία που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία ως ο εξωτερικός χώρος της οικίας του Βίτο Κορλεόνε μπορούν να νοικιάσουν έως πέντε άτομα για τον Αύγουστο στην τιμή των 50 δολαρίων ανά διανυκτέρευση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή