ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι κυρώσεις σε βάρος Ρώσων – Νέα ονόματα στη λίστα του υπ. Οικονομικών

ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι κυρώσεις σε βάρος Ρώσων – Νέα ονόματα στη λίστα του υπ. Οικονομικών

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος δύο φυσικών προσώπων και τεσσάρων οντοτήτων από τη Ρωσία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος δύο φυσικών προσώπων (Ναταλία Μπουρλίνοβα και Αλεξάντρ Ιόνοφ) και τεσσάρων οντοτήτων από τη Ρωσία που φέρονται να υποστηρίζουν την κακόβουλη επιρροή του Κρεμλίνου διεθνώς και τις απόπειρες παρέμβασης σε εκλογές άλλων χωρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον ιστότοπο του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, τα συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα (Ναταλία Μπουρλίνοβα και Αλεξάντρ Ιόνοφ) και οι οντότητες που κατονομάζονται διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στις «προσπάθειες της Ρωσίας να χειραγωγήσει και να αποσταθεροποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους και τους εταίρους τους, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας».

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή