Μελόνι: Θα απαντήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στα προβλήματα της χώρας

Μελόνι: Θα απαντήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στα προβλήματα της χώρας

«Τις ώρες αυτές εργαζόμαστε για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε το ενεργειακό κόστος για το φθινόπωρο, δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση των τελευταίων μηνών», σημείωσε

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα απαντήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στα προβλήματα της χώρας μας. Η Ιταλία πρέπει να ξαναρχίσει να υπερασπίζεται το εθνικό της συμφέρον», τόνισε σήμερα η Τζόρτζια Μελόνι, σε ομιλία της στην γεωργική ένωση Coldiretti.

«Το θέμα δεν είναι πώς να καλύψουμε το κόστος της κερδοσκοπίας στον τομέα του φυσικού αερίου, αλλά πώς να την σταματήσουμε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι χρειάζεται «ένας κυριαρχισμός του τομέα των τροφίμων» για να επιτευχθεί η αυτονομία της Ιταλίας στην κρίσιμη αυτή παραγωγική κατηγορία.

«Τις ώρες αυτές εργαζόμαστε για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε το ενεργειακό κόστος για το φθινόπωρο, δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση των τελευταίων μηνών. Αυτή θεωρώ ότι είναι η κύρια αποστολή και ευθύνη της νέας κυβέρνησης, εργαζόμαστε για να πετύχουμε αυτόν ακριβώς τον στόχο», δήλωσε η Μελόνι.

«Δεν θα κινηθούμε μόνοι μας, θα ζητήσουμε την συνεργασία όλων των οργανώσεων που εκπροσωπούν τους πολίτες της χώρας», ολοκλήρωσε η νικήτρια των ιταλικών εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή