Μπιλ Μάρεϊ: Στο φως λεπτομέρειες περί ανάρμοστης συμπεριφοράς σε κινηματογραφικό πλατό

Μπιλ Μάρεϊ: Στο φως λεπτομέρειες περί ανάρμοστης συμπεριφοράς σε κινηματογραφικό πλατό

Φίλησε μια πολύ νεότερή του συνάδερφο χωρίς τη συναίνεσή της

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Μπιλ Μάρεϊ στο πλατό της ταινίας του Αζίζ Ανσάρι «Being Mortal», έχει πάρει διαστάσεις καθώς συνεργάτες αποκαλύπτουν τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Πολλές πηγές σε δημοσίευμα του ιστότοπου Puck News αναφέρουν ότι ο ηθοποιός πίεσε και, μέσα από μια ιατρική μάσκα που ήταν υποχρεωμένος να φοράει ως μέτρο προφύλαξης για τον κορωνοϊό, φίλησε μια πολύ νεότερή του συνάδερφο που εργάζονταν στο τμήμα παραγωγής και είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να τρομάξει. Ο Μάρεϊ είπε Η δεν είχε τέτοια πρόθεση όμως η εργαζόμενη χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «σεξουαλική παρενόχληση».

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, υπέβαλε καταγγελία, όπως επίσης και ένας δεύτερος εργαζόμενος που υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού. Η εταιρεία Searchlight Pictures διέκοψε την κινηματογραφική παραγωγή επικαλούμενη την καταγγελία, χωρίς να κατονομάσει τον Μάρεϊ.

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, ο ηθοποιός φέρεται να πλήρωσε το ποσό των 100.000 δολαρίων για να έρθει σε συμβιβασμό με τη γυναίκα, την ώρα που και η ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις που συνεργάστηκε μαζί του το 1980, μίλησε για τη «δύσκολη» συμπεριφορά του στο πλατό.

Ο 72χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε τον Απρίλιο ότι η συμπεριφορά του ήταν ο λόγος που η παραγωγή μπήκε σε «παύση». Σε συνέντευξή του στο CNBC, o Μάρεϊ περιέγραψε το περιστατικό ως «διαφορά άποψης» αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες.

«Έκανα κάτι που πίστευα ότι θα ήταν αστείο και τελικά δεν ήταν. Το στούντιο ήθελε να κάνει το σωστό οπότε έπρεπε να προχωρήσει σε έρευνα και η παραγωγή σταμάτησε», είπε.

Με πληροφορίες από το The Guardian 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή