ΗΠΑ: Ο Κάνιε Γουέστ βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024 (βίντεο)

ΗΠΑ: Ο Κάνιε Γουέστ βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024 (βίντεο)

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020, χωρίς επιτυχία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κάνιε Γουεστ επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να θέτει ξανά υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2024.

Ο δημοφιλής Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε την είδηση μέσα από βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος X17 Online. 

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 39 δευτερολέπτων, η κάμερα ακολουθεί τον Γουέστ και τον δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη. 

«Αυτός εδώ είναι ο Μάιλο, ο οποίος εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Γουέστ. Στη συνέχεια ακούγεται να ρωτάει κάποιος: «Αυτό είναι ανακοίνωση;» αναφερόμενος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

«Ευχαριστώ, δέχομαι», απαντά ο Γουέστ γελώντας. Αργότερα κάνει για τους θεατές μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24». «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ράπερ. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, “πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο” καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει.

Ο Γουέστ, ο οποίος επέστρεψε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρόσφατα ενεπλάκη σε διαμάχες σχετικά με μια σειρά αντισημιτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020, χωρίς επιτυχία. 

Με πληροφορίες από το X17 Online, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή