Άντριου Τέιτ: Οι ρουμανικές αρχές κατέσχεσαν περιουσιακά στοιχεία 3,36 εκατ. ευρώ

Άντριου Τέιτ: Οι ρουμανικές αρχές κατέσχεσαν περιουσιακά στοιχεία 3,36 εκατ. ευρώ

Πολλά αυτοκίνητα - μεταξύ των οποίων μια Rolls-Royce, μια BMW και μια Mercedes-Benz - κατασχέθηκαν από τη βίλια του Τέιτ στα περίχωρα του Βουκουρεστίου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ρουμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κατάσχεσαν περιουσιακά στοιχεία αξίας 18 εκατομμυρίων λέι (3,36 εκατομμυρίων ευρώ) από τον Άντριου Τέιτ (Andrew Tate), στο πλαίσιο εγκληματικής έρευνας για εμπορία ανθρώπων που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην επαγγελματία κικμπόξερ και αμφιλεγόμενου influencer.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, χτες πολλά αυτοκίνητα – μεταξύ των οποίων μια Rolls-Royce, μια BMW και μια Mercedes-Benz – κατασχέθηκαν από τη βίλια του Τέιτ στα περίχωρα της πρωτεύουσας, Βουκουρέστι.

Άντριου Τέιτ: Οι ρουμανικές αρχές κατέσχεσαν περιουσιακά στοιχεία 3,36 εκατ. ευρώ-1

Την περασμένη εβδομάδα, η Εθνική Υπηρεσία για τη Διαχείριση Κατασχεθέντων Περιουσιακών Στοιχείων έλαβε στη διαχείριση της 29 κινητά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών οχημάτων και ρολογιών, καθώς και διάφορα ποσά μετρητών σε διαφορετικά νομίσματα.

Το χρονικό με τη σύλληψη του Τέιτ

Ο Άντριου Τέιτ, ο αδελφός του και δύο Ρουμάνες συνελήφθησαν στις 29 Δεκεμβρίου με κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για σεξουαλική εκμετάλλευση έξι γυναικών. Όλοι τους έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Οι κρατούμενοι αμφισβήτησαν το ένταλμα σύλληψής τους διάρκειας 30 ημερών, αλλά το εφετείο του Βουκουρεστίου απέρριψε το αίτημα την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας εντολή να παραμείνουν υπό αστυνομική κράτηση.

Ο Άντριου Τέιτ, πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι του Ηνωμένου Βασιλείου Big Brother, έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο, αφού η πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον Ίλον Μασκ.

Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε καλέσει, μέσω του Twitter, αυτόν τον Βρετανό υπήκοο να βρει κάτι να ασχοληθεί, αφού εκείνος της είχε πει πως έχει στην ιδιοκτησία του 33 αυτοκίνητα με «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή