Ιταλία: Ακριβά ρούχα και ρολόγια στο κρησφύγετο του «αρχινονού» Ντενάρο – Στο μικροσκόπιο η ατζέντα του

Ιταλία: Ακριβά ρούχα και ρολόγια στο κρησφύγετο του «αρχινονού» Ντενάρο – Στο μικροσκόπιο η ατζέντα του

Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, κατασχέθηκαν μία ατζέντα και δύο κινητά, τα οποία θεωρούνται «ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από τους ανακριτές»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακριβά ρολόγια και κοστούμια γνωστών οίκων μόδας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο κρησφύγετο του αρχηγού της μαφίας Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Παλέρμο.

Οπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, κατασχέθηκαν μία ατζέντα και δύο κινητά, τα οποία θεωρούνται «ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από τους ανακριτές».

Το κρησφύγετο είναι ένα διαμέρισμα στο χωριό Καμπομπέλο της Σικελίας. Στην περιοχή, πάντως, όλοι δηλώνουν πως δεν συνάντησαν ποτέ τον Μεσίνα Ντενάρο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο αρχιμαφιόζος χρησιμοποίησε τα στοιχεία ενός κατοίκου της περιοχής, ονόματι Αντρέα Μποναφέντε, τόσο για να κάνει τις θεραπείες κατά του καρκίνου, με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια, όσο και για τις διαδικασίες ενοικίασης του σπιτιού.

Οι εισαγγελείς ανακρίνουν τις ώρες αυτές τον Αντρέα Μποναφέντε, ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε, τουλάχιστον σε έναν βαθμό, ότι πρόσφερε κάλυψη και βοήθεια στον αρχηγό της Κόζα Νόστρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή