Ιταλία: Συνελήφθη ο οδηγός του αρχιμαφιόζου Ματέο Μεσίνα Ντενάρο

Ιταλία: Συνελήφθη ο οδηγός του αρχιμαφιόζου Ματέο Μεσίνα Ντενάρο

Συνελήφθη σήμερα ο Τζοβάνι Λούπινο, οδηγός του αρχηγού της Κόζα Νόστρα Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών από την περασμένη Δευτέρα. Ο Λούπινο εμφανιζόταν επισήμως να ασχολείται με το εμπόριο ελιών και ελαιολάδου.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη σήμερα ο οδηγός του αρχηγού της Κόζα Νόστρα, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, που είχε εντοπιστεί και συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα στο Παλέρμο της Σικελίας. 

Ο οδηγός του ονομάζεται Τζοβάνι Λούπινο, και επισήμως ασχολείται με το εμπόριο ελιών και ελαιολάδου. Κατά τη σύλληψή του εντοπίστηκε στην κατοχή του μαχαίρι. Ερωτηθείς από τους ανακριτές, ο Λούπινο ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική ταυτότητα του αρχιμαφιόζου, κάτι που οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν αδύνατον.

Σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε, όταν ο Μεσίνα Ντενάρο κατάλαβε ότι οι καραμπινιέροι πλησίαζαν για να τον συλλάβουν, είπε στον οδηγό του: «Τώρα τελείωσαν όλα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή