Αριζόνα: Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες – 2 νεκροί, 11 τραυματίες

Αριζόνα: Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες – 2 νεκροί, 11 τραυματίες

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νεκροί και 11 σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος στην Αριζόνα των ΗΠΑ το οποίο σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα ποδηλατών κοντά στο Φοίνιξ.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο γιατί το όχημά έπεσε πάνω στους ποδηλάτες.

Σε ότι αφορά την ιατρική κατάσταση των άλλων 11 ενήλικων τραυματιών οι αρχές δήλωσαν ότι οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι σοβαροί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου στη γέφυρα Cotton Lane Bridge, έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στο Goodyear που βρίσκεται περίπου 19 μίλια (30 χιλιόμετρα) δυτικά του Φοίνιξ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή