Εξι Παλαιστίνιοι νεκροί από επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν

Εξι Παλαιστίνιοι νεκροί από επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι ισραηλινές δυνάμεις περικύκλωσαν ένα σπίτι στον καταυλισμό και ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα το απόγευμα σε μια επιδρομή του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν, στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει επιχείρηση στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι ισραηλινές δυνάμεις περικύκλωσαν ένα σπίτι στον καταυλισμό αυτόν και ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις με ενόπλους που έχουν ταμπουρωθεί μέσα στο κτίριο, αλλά και με Παλαιστίνιους μαχητές έξω από αυτό.

Σε μια λακωνική ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός ανέφερε μόνο ότι οι δυνάμεις ασφαλείας διεξάγουν «επιχείρηση» στον καταυλισμό της Τζενίν.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε νωρίτερα ότι ένας 26χρονος, ο Μουχάμαντ Ουαέλ Γαζαουί, σκοτώθηκε όταν δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή