Μοντιέλ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ο «ήρωας» της Αργεντινής στο Μουντιάλ

Μοντιέλ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ο «ήρωας» της Αργεντινής στο Μουντιάλ

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Αργεντινής στο θρίαμβο του Κατάρ, όντας ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι του τελικού, φέρεται να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. 

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Αργεντινής στο θρίαμβο της στο Μουντιάλ του Κατάρ, όντας ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο νικηφόρο πέναλτι του τελικού, φέρεται να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της δικηγόρου Ρακέλ Ερμίδα Λεγέντα σε αργεντίνικα ΜΜΕ, αποκαλύφθηκε ότι ο διεθνής αμυντικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από μία γυναίκα. 

Η γυναίκα είχε καταθέσει ότι στις 1 Ιανουαρίου του 2019, είχε βρεθεί στην κατοικία του ποδοσφαιριστή για τον εορτασμό των γενεθλίων του. Σύμφωνα με την ίδια, στη διάρκεια του πάρτι έχασε τις αισθήσεις της έχοντας πιει μόνο δύο ποτά. Μάλιστα, σε εξετάσεις που πραγματοποίησε μετά το περιστατικό, διαπιστώθηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βιαστεί. Στη συνέντευξη που παραχώρησε η δικηγόρος αποκάλυψε πως μετά το συμβάν η γυναίκα δέχτηκε απειλές από το οικείο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ώστε να μην προχωρήσει σε κάποια καταγγελία. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή