Κύπρος – Ισπανία: Στη Λευκωσία αύριο ο Πέδρο Σάντσεθ

Κύπρος – Ισπανία: Στη Λευκωσία αύριο ο Πέδρο Σάντσεθ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει τον Ισπανό πρωθυπουργό για την πρόταση του για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, θα έχει αύριο, Τρίτη, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας θα φτάσει αύριο, νωρίς το απόγευμα, στην Κύπρο, όπου στη συνέχεια θα έχει, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά τη συνάντηση τους, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της ευρωπαϊκής ατζέντας, ενόψει και της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Ισπανία την 1η Ιουλίου 2023.

Κατά τις συνομιλίες, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τον Ισπανό πρωθυπουργό για την πρόταση του για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή