Στόρμι Ντάνιελς: Ανυπομονώ να καταθέσω για την υπόθεση του Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Ανυπομονώ να καταθέσω για την υπόθεση του Τραμπ

Η Ντάνιελς τόνισε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι ο Τραμπ αξίζει να πάει στη φυλακή στην υπόθεση που την αφορά – αλλά ίσως για άλλα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ανυπομονεί να καταθέσει εάν η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πάει σε δίκη.

Η Ντάνιελς τόνισε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι ο Τραμπ αξίζει να πάει στη φυλακή στην υπόθεση που την αφορά – αλλά ίσως για άλλα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.

«Κάθε φορά που βρίσκεσαι στη δημοσιότητα είναι τρομακτικό», είπε η 44χρονη στον αρθρογράφο της NY Post και οικοδεσπότη Πιρς Μόργκαν σχετικά με την πιθανότητα να κληθεί ως μάρτυρας. «Οπότε είναι αποθαρρυντικό, αλλά το περιμένω με ανυπομονησία», δήλωσε η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, σε ένα teaser της συνέντευξής της.

«Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια». Ο Τραμπ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την Ντάνιελς.

«Δεν ήταν θέμα για συζήτηση… Στην πραγματικότητα, πήρα τα χρήματα γιατί δεν ήθελα να το μάθει κανείς», δήλωσε στην εκπομπή 90 λεπτών που προβλήθηκε την Πέμπτη στο Fox Nation.

Ερωτηθείσα σχετικά με την αξιοπιστία της, ιδίως όσον αφορά την επιστολή που υπέγραψε το 2018 και με την οποία αρνείται τη σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ, η Ντάνιελς δήλωσε ότι εκείνη την εποχή δεσμευόταν από μια συμφωνία μη αποκάλυψης. «Ο Μάικλ Κόεν το έγραψε αυτό και με έβαλε να το υπογράψω και δεν ήθελα», δήλωσε η Ντάνιελς. «Αν δεν το είχα υπογράψει, θα είχα παραβιάσει το το σύμφωνο».

Ο Μόργκαν της υπενθύμισε μια παλιότερη χιουμοριστική δήλωσή της ότι είχε δει τον Τραμπ γυμνό και πώς «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο τρομακτικός με τα ρούχα του». «Ακριβές. Και αλήθεια. Επιμένω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντάνιελς. 

Στον Τραμπ απαγγέλθηκαν 34 κατηγορίες που εν πολλοίς σχετίζονται με την καταβολή 130.000 δολαρίων στην Στόρμι Ντάνιελς. Οι εισαγγελείς έκριναν πως η καταβολή των χρημάτων έγινε στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να προωθήσει την υποψηφιότητά του, αποκρύπτοντας πληροφορίες με αρνητικό, για τον ίδιο, πρόσημο, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Με πληροφορίες από CBS News

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή