Viral το «φαλλικό» παγόβουνο στην πόλη… Dildo

Viral το «φαλλικό» παγόβουνο στην πόλη… Dildo

«Κοιτάζοντας από το έδαφος, δεν ήταν ξεκάθαρο. Όμως, από τις εικόνές του drone, ήταν εξωπραγματική η ομοιότητα με... - ξέρετε με τι...» λέει ο Κεν Πρίτι, φωτογράφος που κατέγραψε τις εικόνες. 

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν όγκο πάγου που έμοιαζε με ένα συγκριμένο σημείο της ανδρικής ανατομίας, κατέγραψε drone που πετούσε ανοιχτά της πόλης… Dildo του Καναδά

«Κοιτάζοντας από το έδαφος, δεν ήταν ξεκάθαρο. Όμως, από τις εικόνές του drone, ήταν εξωπραγματική η ομοιότητα με… – ξέρετε με τι…» λέει ο Κεν Πρίτι, φωτογράφος που κατέγραψε τις εικόνες. 

Οι εικόνες του «φαλλικού» πάγου προκάλεσαν κύμα σχολίων στα social media αλλά και, μεταξύ κάποιων, την υποψία πως η φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ. 

«Η ομοιότητα είναι τέτοια που πολλοί υπέθεσαν πως ήταν fake. Δεν πίστευαν πως η φωτογραφία είναι αληθινή, αλλά προϊόν photoshop. Σας διαβεβαιώ, είναι πραγματική» απαντά ο ίδιος στους δύσπιστους. 

Μάλιστα, όπως σχολιάζει ο Πρίτι, το όνομα της πόλης από την οποία πέρασε ο όγκος πάγου (σ.σ.: Dildo, δονητής), έκανε ακόμη πιο… κωμική τη συγκυρία και τα αστεία που τη συνόδευσαν.

«Όλα είναι για πλάκα. Όλοι ανησυχούν για το κόστος ζωής αυτές τις μέρες. Αλλά αν αυτό το παγόβουνο μπορεί να προκαλέσει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, αξίζει τον κόπο», ανέφερε ο ίδιος. 

Μία ημέρα μετά την αποτύπωση του πάγου σε σχήμα ανδρικού μορίου, πάντως, η βολβοειδής κορυφή του κατέρρευσε, δίνοντας τέλος στην… ευφορία μιας ολόκληρης πόλης.

Τα παγόβουνα και οι «διερχόμενοι» όγκοι πάγου προσελκύουν πλήθος τουριστών τους μήνες της άνοιξης στην ανατολική ακτή του Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ, καναδικής επαρχίας του Ατλαντικού. 

Η τοπική κυβέρνηση που διαχειρίζεται τον ιστότοπο Iceberg Finder, έχει εντοπίσει 66 παγόβουνα που περνούν αυτή την περίοδο από την περιοχή. 

Πηγή: Guardian 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή