Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες πάρτι και εκδηλώσεις πριν από τη μεγάλη συναυλία

Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες πάρτι και εκδηλώσεις πριν από τη μεγάλη συναυλία

Μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις πολιτών κατά τη διάρκεια της ημέρας προτού δουν την Κέιτι Πέρι και τους Take That να παίζουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες πάρτι στους δρόμους της μητροπολιτικής περιοχής του Λονδίνου και μεσημεριανά γεύματα πραγματοποιούνται, σήμερα, Κυριακή, ενόψει της συναυλίας με τη συμμετοχή αστέρων κατά τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων για τη στέψη Καρόλου και Καμίλα.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις πολιτών κατά τη διάρκεια της ημέρας προτού δουν την Κέιτι Πέρι και τους Take That να παίζουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ αργότερα.

Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες πάρτι και εκδηλώσεις πριν από τη μεγάλη συναυλία-1
Η Κέιτι Πέρι στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. (Reuters)

Την Κυριακή, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου θα παρευρεθούν σε ένα μεγάλο γεύμα στο Σάρεϊ, ενώ η βασιλική πριγκίπισσα Αννα και ο σύζυγός της, αντιναύαρχος σερ Τιμ Λόρενς θα συμμετάσχουν σε ένα street party στο Σουίντον.

Οι κόρες του δούκα της Υόρκης, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία, θα παραστούν επίσης σε μεγάλο γεύμα.

Αργότερα στις 20:00 ώρα Αγγλίας, η Συναυλία της Στέψης θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες πάρτι και εκδηλώσεις πριν από τη μεγάλη συναυλία-2
Και ο Λάιονελ Ρίτσι στη χθεσινή στέψη Καρόλου – Καμίλα. (Reuters)

Εκτός από παραστάσεις από μεγάλα ονόματα όπως η Κέιτι Πέρι, ο Λάιονελ Ρίτσι και οι Take That, μια ορχήστρα παγκόσμιας κλάσης θα παίξει μια σειρά από αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Θα υπάρξει επίσης μια κοινή παράσταση από το Βασιλικό Μπαλέτο, τη Βασιλική Οπερα, τη Βασιλική Εταιρεία Σαίξπηρ, το Βασιλικό Κολέγιο Μουσικής και το Βασιλικό Κολέγιο Τέχνης.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή