Τουρκία: Καναπές σηκώθηκε στον αέρα από τους θυελλώδεις ανέμους

Τουρκία: Καναπές σηκώθηκε στον αέρα από τους θυελλώδεις ανέμους

Τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε στην Άγκυρα μετά από την σφοδρή καταιγίδα, στέγες και παράθυρα από κτίρια ξηλώθηκαν, ξεριζώθηκαν δέντρα και παρασύρθηκαν από τον δυνατό αέρα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ισχυροί άνεμοι που έφτασαν έως και 80 χλμ/ώρα, σήκωσαν αντικείμενα στον αέρα, μεταξύ των οποίων και έναν μεγάλο καναπέ που πέρασε πάνω από σπίτια στην Τουρκία

Ο Ονούρ Καλμάζ, που τράβηξε το βίντεο, είπε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Demirören Haber Ajansı ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό και ότι o καναπές έπεσε στον κήπο του.

Τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε στην Άγκυρα μετά από την σφοδρή καταιγίδα, στέγες και παράθυρα από κτίρια ξηλώθηκαν, ξεριζώθηκαν δέντρα και παρασύρθηκαν από τον δυνατό αέρα.

Ο δήμαρχος της πόλης, Mανσουρ Γιαβάς, εξέδωσε προειδοποίηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί μετά τους ισχυρούς ανέμους και τον κίνδυνο αιφνίδιων πλημμυρών.

Πηγή: BBC

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή