ΗΠΑ: Δυνατός κρότος ακούστηκε στην Ουάσιγκτον – Οι πρώτες εκτιμήσεις

ΗΠΑ: Δυνατός κρότος ακούστηκε στην Ουάσιγκτον – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Σύμφωνα με το Γραφείο Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών της Ανάπολις στο Μέριλαντ, ο κρότος προκλήθηκε από μια εγκεκριμένη από το Πεντάγωνο πτήση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας υπερηχητικός κρότος ακούστηκε στην Ουάσιγκτον περίπου την ώρα της συντριβής ενός μικρού αεροσκάφους Cessna Citation σε ορεινή περιοχή της νοτιοδυτικής Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με το Γραφείο Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών της Ανάπολις στο Μέριλαντ, ο κρότος προκλήθηκε από μια εγκεκριμένη από το Πεντάγωνο πτήση. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Τα αεροσκάφη Cessna Citation μπορούν να μεταφέρουν από 7 έως 12 επιβάτες, ανάλογα με το μοντέλο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας.

Κάτοικοι της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο το απόγευμα. Η πυροσβεστική υπηρεσία και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας είπαν ότι δεν είχαν καμία αναφορά για κάποιο συμβάν. «Δεν υπάρχει καμία απειλή αυτή τη στιγμή» ανακοίνωσε μέσω του Twitter το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Πηγή: Reuters

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή