Ισραήλ: «Η Χαμάς κράτα 40 παιδιά ομήρους» – Φωτογραφίες

Ισραήλ: «Η Χαμάς κράτα 40 παιδιά ομήρους» – Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες 40 παιδιών που είναι όμηροι της Χαμάς, δημοσιεύθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στρατός του Ισραήλ δημοσιοποίησε φωτογραφίες παιδιών που, όπως σημειώνει, απήχθησαν από την ισλαμική οργάνωση Χαμάς κατά την αιματηρή επίθεση στον Νότο της χώρας, στις αρχές Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του στρατού, οι φωτογραφίες 40 παιδιών-ομήρων δημοσιεύθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία είναι σήμερα, 20 Νοεμβρίου.

«Καθώς ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, 40 παιδιά κρατούνται όμηροι από τρομοκράτες στη Γάζα. Παιδιά που αναγκάστηκαν να δουν τις οικογένειές τους να δολοφονούνται μπροστά στα μάτια τους. Παιδιά που τους έκλεψαν την αθωότητά τους. Παιδιά που κρατούν ακόμα ομήρους άγριοι χασάπηδες. Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε μέχρι να επιστρέψουν όλα τα παιδιά στα σπίτια τους», αναφέρεται στην ανάρτηση του ισραηλινού στρατού. 

Στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, περίπου 240 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, απήχθησαν από τους εξτρεμιστές και φέρονται να παραμένουν όμηροι στη Γάζα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή