Ιταλία – Γαλλία: Συνάντηση Σαλβίνι με Λεπέν και Μπαρντελά στις Βρυξέλλες

Ιταλία – Γαλλία: Συνάντηση Σαλβίνι με Λεπέν και Μπαρντελά στις Βρυξέλλες

«Θέλουμε να προωθήσουμε μια νέα Ευρώπη. Δεν θα κάνουμε ποτέ συμμαχίες με τους σοσιαλιστές, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με την Αριστερά», δήλωσε ο Σαλβίνι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γραμματέας της Λέγκα και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι ανακοίνωσε ότι σήμερα πρόκειται να συναντηθεί στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο το κόμματος Εθνικός Συναγερμός, Ζορντάν Μπαρντελά, και με τη Γαλλίδα ακροδεξιά πολιτικό Μαρίν Λεπέν.

«Θέλουμε να προωθήσουμε μια νέα Ευρώπη. Δεν θα κάνουμε ποτέ συμμαχίες με τους σοσιαλιστές, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με την Αριστερά», δήλωσε ο Σαλβίνι μέσω του Διαδικτύου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «στη Γαλλία και στη Γερμανία, όσοι επιθυμούσαν τον πόλεμο απορρίφθηκαν από τους ψηφοφόρους, τόσο που ο Μακρόν αναγκάσθηκε να προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και να προκηρύξει εκλογές για τις 30 Ιουνίου».

Ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε, τέλος, ότι «εκτός από τη Λεπέν και τον Μπαρντελά, θα συναντηθεί με συμμάχους του από την Πορτογαλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Αυστρία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT